Terug naar overzicht Terug

FC Emmen in derde ronde uit naar VVSB


FC Emmen stuit in de derde ronde van de KNVB beker op de zondag topklasser VVSB uit Noordwijkerhout. Het betreft een uitwedstrijd die waarschijnlijk op dinsdag 27 oktober wordt gespeeld. VVSB schakelde in de tweede ronde Rijnsburgse Boys na strafschoppen uit. Na negentig minuten was de stand 2-2, in de verlenging scoorden beide ploegen een keertje waardoor de strafschoppen de beslissing brachten.


De Voetbal Vereniging Sint Bavo is een oude bekende van FC Emmen trainer Marcel Keizer. Hij was in 2011/12 trainer van de club. Na dat seizoen vertrok hij naar Telstar. VVSB maakt vanaf de start deel uit van de topklasse zondag en staat momenteel op de vierde plaats. De club uit de Bollenstreek wordt getraind door Wilfred van Leeuwen en telt geen grote namen uit het betaalde voetbal. Het doel is bij de bovenste zeven te eindigen en zich daardoor voor de tweede divisie te plaatsen. Het verloor recentelijk thuis met 1-0 van het Emmer WKE.

De opstelling tegen Rijnsburgse Boys was: Valk, P. van der Slot, Zwart, Kraaijvanger, Vijlbrief, Jozic (69. Hogenboom), Van Niel, Parami, Bekooij (80. De Rijk), Serbony, Tavilla (87. S. van der Slot).