Terug naar overzicht Terug

Shirt Boy Deul terug in de JENS Vesting


Rabobank Emmen-Coevorden schenkt het wedstrijdshirt van Boy Deul terug aan FC


Emmen. Tijdens de veiling van FC Emmen voor de SamenLoop voor Hoop heeft Rabobank Emmen-Coevorden het door Boy Deul gedragen shirt gekocht. Nu komt het shirt terug in het stadion.

SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement ten bate van KWF Kankerbestrijding. Met dit bijzondere evenement wordt het leven gevierd, worden (ex)kankerpatiënten in het zonnetje gezet, overledenen herdacht en wordt er geld ingezameld voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Veiling FC Emmen

Vrijdag 1 mei, stond de thuiswedstrijd van FC Emmen in het teken van de SamenLoop voor Hoop Emmen. Na de wedstrijd was een veiling georganiseerd waarbij diverse spectaculaire items voor dit goede doel werden geveild. Tijdens deze veiling heeft Rabobank Emmen-Coevorden voor het mooie bedrag van € 2.100,- het shirt van Boy Deul weten te bemachtigen.

FC Emmen – Jong PSV

Tijdens de thuiswedstrijd van FC Emmen tegen Jong PSV schenkt Rabobank Emmen- Coevorden het shirt aan FC Emmen. Boy Deul zal zijn shirt zelf in ontvangst nemen. Uiteraard krijgt het shirt een mooi plekje in de Rabo Meeting Point.

‘We vinden het als bank belangrijk dat het shirt van Boy Deul, die wij tijdens de veiling hebben gekocht, weer terugkomt in het stadion . Nu het shirt van in de Rabo Meeting Point komt te hangen, kunnen alle gasten van het shirt genieten. Voor de echte voetbalfans van FC Emmen, hangt het shirt nu op de goede plek’, aldus Chéry Wortelboer, directievoorzitter Rabobank-Coevorden.

Wim Beekman met Chéry Wortelboer, directievoorzitter Rabobank-Coevorden.(Foto: Boudewijn Benting)