Terug naar overzicht Terug

Nick Bakker tekent nieuw contract


Nick Bakker heeft een nieuw contract bij FC Emmen getekend. De nieuwe verbintenis is voor 2 seizoenen met een optie op een derde seizoen.


De 26-jarige centrale verdediger kwam in de zomer van 2016 over van FC Groningen, waar hij de jeugdopleiding doorliep. In totaal speelde hij al 98 competitieduels voor FC Emmen, waarvan 33 in de eredivisie. Met beker- en nacompetitieduels staat de teller van Nick al op 108 wedstrijden in het rood-wit.

Er was de afgelopen weken wat onduidelijkheid over de situatie rondom Nick, maar speler en club hebben constant de intentie gehad om samen tot een nieuwe verbintenis te komen.

Nick: “Ik heb het altijd goed gehad bij FC Emmen. We zijn ook altijd in gesprek gebleven. Nu gaan we er samen weer een mooi seizoen van maken en met de club een volgende stap zetten.”

Deze spelers van de eerste selectie liggen nu vast voor komend seizoen: Nick Bakker, Henk Bos, Nikolai Laursen, Stefan van der Lei, Leon Sopić, Filip Ugrinic, Dennis Telgenkamp, Lorenzo Burnet, Ferhat Görgülü, Desevio Payne, Jan-Niklas Beste, Marko Kolar, Matthias Hamrol, Anco Jansen, Michael de Leeuw, Glenn Bijl, Michael Chacon, Wouter Marinus, Jafar Arias, Keziah Veendorp en Robbert de Vos.

PERSBERICHT Nick Bakker tekent nieuw contract

AT5W3176

Feyenoord - FC Emmen - 3 maart 2019 - bakker