Terug naar overzicht Terug

Neem een Teletekstsupporter mee!


Als je het omdraait, kun je zeggen dat als er meer mensen als supporter en sponsor instappen, we dit weer kunnen investeren in een nog betere selectie.
Veel inwoners van de gemeente Emmen en omstreken die ik heb gesproken, dragen FC Emmen een warm hart toe, maar komen om diverse redenen niet naar het stadion. Men volgt de wedstrijden echter wel via social media en teletekst. De zichtbare steun van deze supporters wordt op het veld en in het stadion node gemist. 

Daarom nodig ik alle supporters en sponsors uit om op maandag 9 september om 20.00 uur, als FC Emmen thuis tegen FC Oss speelt, één teletekstsupporter mee te nemen die een warm hart voor FC Emmen heeft, maar al een tijdje het stadion niet heeft bezocht. Op die manier worden de onzichtbare teletekstsupporters zichtbaar tot steun voor de selectie en kan zij dit op haar beurt weer waarderen door hun uiterste kunnen te vertonen op het veld. Dan kunnen we zowel de kip als het ei loslaten.

Dus, op 1 geldig kaartje mogen 2 toeschouwers naar binnen. Alle supporters en sponsors hebben een volle week om een teletekstsupporter te zoeken die maandag 9 september meegaat om Elson, Anmar, Said, Alexander, Roland, Frits, Quenten, Kelvin, Bart, Tim, Leon, Shkodran, Luis, Frank, Leandro, Sander, Peter Yannick, Jurjan, Bart en Wout aan te moedigen om de drie punten in Emmen te houden.