Mooie overwinning FC Emmen D1

Drenthina E1-Emmen E1 6-1
Vanaf de aftrap was Drenthina de bovenliggende partij en binnen twee minuten stond het al 1-0. Damien Zwikker had de gelijkmaker vlak hierna op zijn schoen, maar raakte helaas de paal. In plaats van 1-1 werd het na vijf minuten 2-0 voor Drenthina. Er werd weinig weerstand geboden door Emmen E1 en na twintig minuten lag de 3-0 in het net. Dit was tevens de ruststand. Na de rust bleef het spelbeeld hetzelfde. Drenthina was fysiek sterker en combineerde naar hartenlust en liep dan ook uit naar 5-0. Florian Zeqiri redde de eer met de 5-1 waarna de eindstand op 6-1 werd bepaald. Een terechte overwinning voor Drenthina E1 tegen een ongeïnspireerd en mak Emmen.

Heerenveen D1-FC Emmen D2 2-1
Na twee mindere wedstrijden was het zaak om de draad weer op te pakken.  Het niet al te hoog geplaatste vv Heerenveen was daarvoor een mooie tegenstander. Het was jammer dat FC Emmen D2 de eerste tien mnuten niet goed bij de les was waardoor er twee onnodige tegendoelpunten werden weggegeven. Desondanks was het daarna FC Emmen D2 dat de toon zette en met goed voetbal werd vv Heerenveen teruggedrongen. FC Emmen D2 zocht steeds de voetballende oplossing en dat zag er bij vlagen heel goed uit. Uit een mooie aanval over links, na een prima steekpass van Leon Draisma, kon Toine Slor een mooie lage voorzet afleveren bij Revelino Slagveer die echter miste. Toch was dat het startsein voor een slotoffensief. Met Bjorn Plaggenborg voor Quincy Gall werd nogmaals gas gegeven. Dat leverde een prachtig schot in de kruising op van Bjorn Plaggenborg: 2-1 waar bij het echter bleef.

FC Emmen D1-SC Genemuiden D1 3-1
De thuisploeg begon prima maar raakte vervolgens de goede lijn kwijt om die voor de pauze ook niet meer terug te vinden. De rust ging dan ook in met een dubbelblanke stand. Na de thee werd de ploeg op enkele posities gewijzigd en toen begon het te draaien. Er werden zeker een stuk of zes doelrijpe kansen gecreëerd en doelpunten konden dan ook niet uitblijven. Maurits Mink was de maker van de 1-0 na een scrimmage en Kjetil Brand verhoogde tot 2-0 nadat een schot van Jordy Luchies in eerste instantie was afgeweerd. na een tegentreffer was het Jerany Lie=a-Lien die voor de 3-1 eindstand zorgde.
FC Emmen D1: Borg; De Vries, Mink, Luchies (Haak), Dokter, Scholte, Ebbinge (Van der Vlag), Brand, Aalderink, Van Aken (Knol), Lie-a-Lien.

FC Emmen B1-Flevo Boys B1 7-1