Terug naar overzicht Terug

MHC Mobility tot 2024 betrokken bij FC Emmen G-voetbalteam


Naast het openingswoord van Eric van Oosterhout tijdens de partnerbijeenkomst van FC Emmen Naoberschap, werd er ook aandacht geschonken aan het verlengen van de samenwerking tussen MHC Mobility en FC Emmen Naoberschap. Gert Veenstra, algemeen directeur van MHC Mobility, en Henk Eising, vicevoorzitter van FC Emmen Naoberschap, zetten gezamenlijk een handtekening onder een nieuwe samenwerkingsovereenkomst tot medio 2024!


Henk Eising is trots dat we de samenwerking met MHC Mobility tot medio 2024 mogen verlengen: “We werken sinds medio 2020 al samen met MHC Mobility om kinderen met een fysieke en verstandelijke beperking bij FC Emmen te laten voetballen. MHC Mobility is een voorbeeld van een betrokken (maatschappelijk) partner. Dat we ook de komende twee seizoenen op hen kunnen bouwen, zorgt ervoor dat we met vertrouwen de toekomst van G-voetbal bij FC Emmen tegemoetzien.”

Ook Gert Veenstra spreekt zijn vertrouwen uit in de samenwerking: “Namens MHC Mobility kan ik met trots zeggen dat wij de verbintenis met FC Emmen Naoberschap met twee jaar verlengen. In de afgelopen twee jaar hebben we van dichtbij gezien wat voor impact FC Emmen Naoberschap, en in het bijzonder het G-elftal, heeft voor kinderen met een beperking. Dit sluit aan bij de visie van MHC Mobility; iedereen moet de vrijheid krijgen om zich sociaal te ontwikkelen en nieuwe dingen te ontdekken. Samen word je sterker.”