Terug naar overzicht Terug

Geslaagde partnerbijeenkomst FC Emmen Naoberschap!


De maatschappelijke programma’s van FC Emmen Naoberschap zijn, nu we corona achter ons hebben gelaten, inmiddels weer in volle gang. Het voetbalseizoen is met het kampioenschap en daarmee de promotie feestelijk afgesloten. Kortom het was een perfect moment om de jaarlijkse partnerbijeenkomst van FC Emmen Naoberschap te organiseren op woensdag 18 mei op De Oude Meerdijk. Naast dat alle partners van FC Emmen werden uitgenodigd, hadden ook sponsoren van FC Emmen de mogelijkheid om zich aan te melden onder het mom ‘kennismaken met FC Emmen Naoberschap’. Er was een uitgebreid en gevarieerd programma samengesteld.


Bijna honderd naobers vonden hun weg naar stadion De Oude Meerdijk op woensdag 18 mei. Onder het genot van een hapje en een drankje opende voorzitter Eric van Oosterhout in de Oldenburger | Fritom Lounge, de partnerbijeenkomst. Naast een dankwoord richting alle naobers en een korte terugblik op het afgelopen (maatschappelijk) voetbalseizoen was er aandacht voor het verlengen van de samenwerking tussen MHC Mobility en FC Emmen Naoberschap. Gert Veenstra, algemeen directeur van MHC Mobility, en Henk Eising, vicevoorzitter van FC Emmen Naoberschap, zette gezamenlijk een handtekening onder een nieuwe samenwerkingsovereenkomst tot medio 2024!

Activiteiten
Na de opening vervolgde alle deelnemers het programma met een (keuze)activiteit. Deelnemers konden een keuze maken uit een van de volgende zes onderdelen: kleiduivenschieten, een (elektrische) rally, een wijnproeverij, moutainbiken, meevoetballen met het FC Emmen G-voetbalteam en meevoetballen met de FC Emmen OldStars. Tijdens de activiteiten was er de mogelijkheid om informeel te netwerken en tegelijkertijd deel te nemen aan een (maatschappelijke) activiteit. Een perfecte combinatie zo bleek achteraf!

Sportcafé
Nadat iedereen terug was gekeerd op De Oude Meerdijk van de (keuze)activiteit stond alweer het volgende onderdeel op het programma: het sportcafé. In het Jupiler Business Café schoven Dick Lukkien, Wim Kieft en Oussama El Azzouzi aan als tafelgasten. RTV Drenthe-verslaggevers Niels Dijkhuizen en René Posthuma waren de gastheren aan tafel. Er werd ruim drie kwartier over allerlei (voetbal)anekdotes, tot grote hilariteit van alle aanwezige naobers. Ook was er aandacht voor de maatschappelijke kant van het voetbal. Zo vertelde Oussama El Azzouzi over zijn ambassadeurschap bij Jeugdfonds Sport en Cultuur Drenthe, als voetballer van FC Emmen.

Veiling
Direct na het sportcafé stond er nog een veiling op het programma. Een drietal unieke items werden geveild onder leiding van Gezienes Evenhuis. Een gesigneerd, ingelijst thuisshirt, een gesigneerd, roze shirt en een officiële, gesigneerde wedstrijdbal brachten in totaal liefst €1.600,- op. Het volledige bedrag komt ten goede aan het FC Emmen G-voetbalteam.

Buffet en informele naborrel
De jaarlijkse partnerbijeenkomst van FC Emmen Naoberschap werd afgesloten met een buffet en een informele naborrel. Er werd gezamenlijk teruggeblikt op een succesvol georganiseerde partnerbijeenkomst.

FC Emmen Naoberschap wil via deze weg, iedereen die aanwezig was en / of betrokken is geweest bij de organisatie van de partnerbijeenkomst hartelijk bedanken. Een speciaal dankwoord gaat uit naar Gert Veenstra (MHC Mobility), Niels Dijkhuizen, Rene Posthuma, Dick Lukkien, Wim Kieft, Oussama El Azzouzi, de studenten van NHL Stenden Hogeschool (Hotelschool), Jasper Veenstra en de begeleiders van de (maatschappelijke) activiteiten. Tot volgend seizoen!