Marcel Keizer opgelucht na spannende slotfase

FC Emmen trainer Marcel Keizer heeft gelet op het wedstrijdverloop geen gemakkelijke avond gehad maar kon na het laatste fluitsignaal een zucht van verlichting slaken. ,,Op een gegeven moment denk je maar kijken of we er nog een punt aan kunnen over houden, maar dan valt die rode kaart met een strafschop en nog tien minuten te gaan. Dat was het moment natuurlijk om nog eens alles op alles op te zetten en dat heeft de ploeg fantastisch gedaan. In de eerste helft zijn er niet veel kansen geweest, van Achilles kant een schot op de lat maar die was wel van grote afstand. Er was iets nodig om de wedstrijd open te breken en dat werd de 1-0. Dat die indirect viel uit een ingooi moeten we er nog maar even over hebben. Dat mocht niet gebeuren. Maar er werd wel strijd geleverd en we zijn blijven voetballen en dat was ook belangrijk.”

Marnix Kolder tussen overmacht aan Achilles spelers.

Boy Deul (midden) en Erixon Danso lijken te strijden om de bal.