Terug naar overzicht Terug

Marcel Keizer dubt nog over Erixon Danso


Voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk staat er nog een vraagteken achter de inzetbaarheid van Erixon Danso. De Emmenaar is donderdagmorgen teruggekeerd uit Aruba voor welk deel van het koninkrijk hij twee interlands heeft gespeeld en de vraag is natuurlijk of hij dan vrijdagavond al weer een volledige wedstrijd kan spelen. Trainer Marcel Keizer: ,,Hij is fit volgens hem maar ik ga er niet vanuit dat hij vrijdag negentig minuten gaat spelen. Hij behoort in elk geval tot de selectie en de vraag zal zijn of hij vanaf het begin gaat spelen of dat we hem in de slotfase gaan inzetten.”


FC Emmen kan verder niet beschikken over de geblesseerden Johan Kulhan, Boy Deul en Tim Siekman. Kulhan gaat vandaag onder het mes wegens een meniscus probleem en het zou kunnen dat er ook nog iets aan de achterste kruisband schort. Gelet op de blessures lijkt er een basisplaats in het verschiet voor Raymond Gyasi. 

Deze week trainden er met Anthony Bryan Bran en Shkodran Metaj twee proefspelers mee. Over de eerstgenoemde heeft Marcel Keizer nog geen afgerond oordeel. ,,Hij moet in ieder geval fitter worden.” Voor Metaj zou er een plaats in de selectie in het verschiet kunnen liggen, maar er is dan wel een vrijgave van zijn vorige club in Albanië nodig en dat kan een probleem opleveren.