FC Emmen A1 laat de punten aan De Graafschap A1

FC Emmen A1-De Graafschap A1 0-3
FC Emmen A1 is er ook niet in geslaagd de tweede competitiewedstrijd te winnen. In het stadion werd met 0-3 verloren van De Graafschap A1 dat de Emmer fouten keurig afstrafte. De eerste helft ging nog redelijk gelijk op met een iets vlotter spelend De Graafschap. Er waren een paar kansjes voor Raphael Ngendakumana en bij FC Emmen kon doelman Jan Wolters zich een paar keer positief onderscheiden. In de tweede helft probeerde FC Emmen wel om de tegenstander onder druk te zetten maar ging uiteindelijk stuk aan de eigen fouten. In de 59e minuut werd balverlies van Levon van Dijk afgestraft door Marlon Versteeg. Vijf minuten later kwam doelman Jan Wolters ver zijn doel uit maar tastte volledig mis waardoor Aron Hebbink de 0-2 kon scoren. De Graafschap, met bekende familienamen als Huntelaar, Vreman en Propper in de gelederen, kwam een kwartier voor het einde op 0-3 waarmee FC Emmen definitief was geklopt.
FC Emmen A1: Wolters: Sliedrecht, Wielink, Fokke (46. Jan Scholten), Van Dijk, Komduur, Luiken, Bijlsma, Ngendakumana, Klaver, De Grote.

FC Emmen C1-PEC Zwolle C1 0-4
Voor FC Emmen C1 was het de tweede verliespartij van het nog jonge seizoen. De ploeg uit Zwolle was in alle opzichten de betere partij tegen de fysiek vaak in het nadeel zijnde Emmenaren. Bij rust was de achterstand al opgelopen tot 0-3. Na de pauze bleef de schade beperkt tot een doelpunt.
FC Emmen C1: Haak; Knol (Lie-a-Lien), Luchies, De Vries, Dokter, Scholte, Brand, Ploeger (Duinkerken), Ebbinge, Carty, Deuring (Pichet).

AZ C2-FC Emmen C2 6-0
AFC D1-FC Emmen D1 2-2
0-1 Joey Roufs, 0-2 Luca Boers.

FC Emmen D2-SML D1 1-0
FC Emmen D2 oefende SML D1 uit Arnhem uitkomend in de tweede divisie west. De Emmenaren boekten een 1-0 overwinning door een rake vrije trap van Kas Lamberink.  In een redelijk gelijk opgaande wedstrijd werd er veel strijd geleverd tegen de fysiek sterke tegenstander, waarbij FC Emmen D2 de posities goed bezet hield en regelmatig via combinaties kansen creëerden. De overwinning was dan ook verdiend te noemen.

Udiros E1-FC Emmen E1 0-1