Terug naar overzicht Terug

Live shirtveiling voor ‘De Derde Helft’


Op zoek naar het perfecte cadeau voor onder de boom? Dat komt goed uit! De shirts van de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam worden namelijk live – vanaf de aftrap – geveild om geld in te zamelen voor het ‘De Derde Helft’ project van Naoberschap United en het Nationaal Ouderenfonds. Ga naar www.matchwornshirt.com/club/fc-emmen en bied mee!


Over ‘De Derde Helft’

Tijdens De Derde Helft staan gezelligheid en het opdoen van sociale contacten centraal. Het doel is om 55-plussers de gelegenheid te geven om in het supportershome in stadion De Oude Meerdijk wekelijks bij elkaar te komen voor uiteenlopende activiteiten. Van voetbalpraat tot sjoelen en van wandelen tot het spelletje bingo. Maar ook aan knutselen, jeu de boules en wandelen kunnen 55-plussers meedoen. Stichting Naoberschap United en samenwerkingspartners Huize Odoorn, een dagbesteding voor ouderen, en Supportersvereniging Rood-Wit, begeleiden De Derde Helft. Er zijn geen kosten verbonden aan deelnemen aan De Derde Helft.

Vanaf de aftrap

 Alle shirts van de spelers die minuten hebben gemaakt worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling start op het moment van de aftrap en sluit exact 4 dagen later: op donderdag om 12.15 uur. Meebieden kan al vanaf € 89 via www.matchwornshirt.com/club/fc-emmen – ook vanaf de mobiele telefoon. Bied mee en leg iets unieks onder de boom deze Kerst!