Terug naar overzicht Terug

Activiteiten rond FC Emmen – Sparta


Zondag spelen we weer een thuiswedstrijd, ditmaal tegen Sparta. En aan die tegenstander hebben we natuurlijk goede herinneringen overgehouden… Op het #HIERKOMIKWEG-plein en in het stadion is het in ieder geval feest zondag, met onder andere:


– Voetballen op het veld: Voor de wedstrijd staat een gele container op het plein. Hier kunnen kinderen hun eigen voetbal in doen. Na de wedstrijd komt deze container op het veld van De Oude Meerdijk te staan en kunnen kinderen op het kunstgras voetballen met hun eigen bal.
– Hoe hard kun jij schieten: Op het #HIERKOMIKWEG-plein staat een snelheidsmeter voor de wedstrijd. Test hier wie van je vrienden of familie het hardst kan schieten!
– Voetbalactiviteiten: Op het plein vind je ook voetbalboarding, een panna kooi, het FC Emmen-doel en het FC Emmen-springkussen.
– DJ Roy in ’t supportershome: Na de wedstrijd maakt DJ Roy er een gezellig feest van in het supportershome onder de Oosttribune.

Vier Kerst met FC Emmen!FC Emmen-kerstballen (1)

Na zeven succesvolle edities, organiseren streekomroep ZO!34 en het Drenthe College ook in december 2019 weer het Glazen Huis Emmen in het centrum van de stad. Dit jaar wordt van donderdag 19 tot en met zondag 22 december geld ingezameld voor regionale projecten van het Nationaal Ouderenfonds, waar wij mee op het shirt spelen!

Een van de acties van het Drenthe College is de FC Emmen-kerstbal! Wil jij voor slechts € 3,- dit unieke collectorsitem bemachtigen? Koop hem dan voor of na de wedstrijd tegen Sparta op het #HIERKOMIKWEG-plein! De volledige opbrengst gaat naar het Nationaal Ouderenfonds.

En HIJ IS TERUG: De FC Emmen Kersttrui, met een nieuw ontwerp! Loop jij binnenkort ook in de kersttrui van onze club? Koop er dan zondag een bij de merchandisekiosken naast het hoofdgebouw of bestel hem via www.fcemmen.nl/kersttrui!

Kersttrui 2019 breed