Terug naar overzicht Terug

Laatste EK-test Jong Oranje in Emmen


Kaarten voor dit duel zijn vanaf inmiddels in de vrije verkoop verkrijgbaar via de KNVB Ticketshop op OnsOranje.nl en TicketBox (Primera-winkels). Er is geen clubcard nodig. De thuishaven van FC Emmen biedt voor deze interland plaats aan maximaal 8600 toeschouwers. 
  
Voor Jong Oranje is de ontmoeting met de Australiërs een mooi meetmoment. Heeft de ploeg de EK-vorm te pakken, vier dagen voor vertrek naar Israël In Drenthe zullen bovendien een groot aantal bekende gezichten in actie komen, want veel jonge A-internationals hebben nog de leeftijd om in juni in Israël voor Jong Oranje om de EK-titel te strijden. Nederland is daar ingedeeld in groep B en treft achtereenvolgens Duitsland (6 juni, Petach Tikva), Rusland (9 juni, Jeruzalem) en Spanje (12 juni, Petach Tikva).


Kaarten voor Jong Oranje-Australië zijn per direct in de vrije verkoop verkrijgbaar via de Primera-verkooppunten van TicketBox en de KNVB Ticketshop (OnsOranje.nl). Vanaf maandag 22 april ook bij de administratie van FC Emmen (openingstijden: maandag 13.00-17.00 uur; dinsdag t/m vrijdag 09.00-17.00 uur). Er is geen clubcard nodig. De toegangsprijs voor alle vakken, uitgezonderd de hoofdtribune, bedraagt € 8,00.