Terug naar overzicht Terug

Komende activiteiten


FC Emmen Golfacademie 2.0 & FC Emmen Kart Experience


FC Emmen Golfacademie 2.0

#HIERKOMIKWEG gaan we met de Business Club van FC Emmen niet alleen in het stadion promoten, maar ook op de golfbaan. FC Emmen gaat opnieuw na het succes van vorig jaar (nog) niet-golfende sponsoren de gelegenheid bieden om in een passende setting te netwerken én te leren golfen. Op 27 maart 2020 start, in samenwerking met de Drentse golfclub “De Gelpenberg” in Aalden, de FC Emmen Golfacademie.

Voor slechts €295,00 euro per persoon krijgt u, in een groep van maximaal 8 personen, acht lessen van 90 minuten. Golfprofessionals van de Gelpenberg verzorgen de lessen.

Na 8 lessen bent u, als er geen gekke dingen gebeuren, in bezit van uw handicap 54 en heeft een golfhandicap waarmee u overal ter wereld mag golfen.

Drentse Golfclub “De Gelpenberg” in Aalden is de oudste golfclub van Drenthe en beschikt over meer dan uitstekende oefenfaciliteiten en een kwalitatief uitdagende 18-holes championscourse! Binnen de golfclub is een zeer actieve Businessclub met inmiddels meer dan 65 businessclub-leden uit de regio. Golf is net werken!

FC Emmen Kart Experience

Donderdag 2 april 2020 starten wij met een unieke Kart Experience! Voor slechts €315,00 euro inclusief btw per persoon kunt u in 5 middagen leren karten middels praktijk & theorie. Deze unieke experience zal worden afgesloten met een race én barbecue.

Invulling lessen:

  • Ontvangst om 13.30 met koffie/thee & cake
  • 30 minuten race/theorie
  • Tweemaal 10 minuten praktijk op de buitenbaan van Pottendijk
  • Evaluatie na iedere heat
  • Drankjes en bittergarnituur inbegrepen tot uiterlijk 17.00 uur

Wilt u meer informatie over bovenstaande activiteiten, mail dan naar [email protected]. Aanmelden kan zowel via de mail en de Business App.