Terug naar overzicht Terug

DZOH verslaat VV SJS in de Drents Verbond Shoot Out Bokaal


Op dinsdag 11 februari stond er weer een ronde van het Drents Verbond Shoot Out Bokaal op het programma. In de rust van FC Emmen – FC Twente mochten DZOH en VV SJS het tegen elkaar opnemen. Omdat er in deze ronde twee teams waren in plaats van drie teams, had elke speler twee in plaats van één beurt. Het doel werd verdedigd door een jeugdkeeper van FC Emmen onder 12. Het team dat aan het einde van de rit de meeste goals had gescoord zou zich plaatsen voor de volgende ronde.


Voor de wedstrijd meldden de teams zich voor de instructies om het middencirkel doek te dragen. Deze mochten de teams namelijk dragen bij de spelersopkomst. Vlak voor de rust verzamelden de teams zich voor een korte spelregel uitleg.

Het was een spannende ronde in de Shoot Out Bokaal. Na vijf beurten van ieder team stond het 4-2 in het voordeel van DZOH. In de volgende vijf beurten knokte VV SJS zich terug, maar kwam aan het einde van de rit net een puntje te kort. Hierdoor plaatst DZOH zich voor de halve finale van het Drents Verbond Shoot Out Bokaal, die in de rust van FC Emmen – RKC Waalwijk gespeeld wordt.