Terug naar overzicht Terug

Vrijwilliger gezocht voor een FC Emmen-fan!


Bent u de vrijwilliger die een echte FC Emmen-fan de dag van zijn leven bezorgd? Als supporter van FC Emmen wil Arnold, 46 jaar en woonachtig in Coevorden, niets liever dan een keer een thuiswedstrijd van FC Emmen bezoeken. Helaas kan dat op dit moment niet omdat er (nog) geen vrijwilliger is gevonden die hem voor, tijdens en na een thuiswedstrijd van FC Emmen wil en kan begeleiden.


Wat vragen wij?
Ondanks dat Arnold functioneert op matig beperkt niveau en onder begeleiding woont, kan hij zelfstandig heen en weer reizen tussen zijn woonlocatie en het stadion van FC Emmen. Wel is Arnold wat minder mobiel en moet hij langere afstanden overbruggen met de rolstoel, kortere afstanden kan Arnold prima zelf lopen.

Van u, als vrijwilliger van Arnold, wordt daarom verwacht dat u Arnold bij stadion De Oude Meerdijk opvangt om vervolgens samen de wedstrijd te bekijken vanaf de tribune. Na de wedstrijd begeleidt u Arnold naar zijn taxi die hem weer naar huis brengt.

Wat bieden wij?
Als tegenprestatie worden de te maken onkosten gedekt en de toegangskaarten voor de thuiswedstrijd van FC Emmen betaald . Daarnaast ontvangt u, als vrijwilliger van Arnold, een attentie aan het eind van het jaar en wordt u jaarlijks uitgenodigd voor een gezellige barbecue.

Geïnteresseerd?
Lijkt het u leuk om vrijwilliger te worden van Arnold? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-10627956 (Jos Schaart). U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek met de persoonlijk begeleider van Arnold. U dient als vrijwilliger van Arnold wel over een VOG te beschikken of de mogelijkheid hebben om deze aan te vragen.