Terug naar overzicht Terug

Kom dit weekend naar de Bijzondere Eredivisie bij FC Emmen


Aanstaande zondag is alweer de laatste speelronde van de Bijzondere Eredivisie van dit seizoen. Het is niet zomaar een speelronde, want het is hier in Emmen op De Oude Meerdijk! Kom jij ook kijken vanaf 13.00 uur? Toegang is gratis via het gastenvak!

Het G-voetbalteam van FC Emmen staat te popelen om weer in actie te komen en ze mogen in eigen huis De Graafschap, ADO Den Haag, SC Cambuur, sc Heerenveen en FC Groningen ontvangen.


Iedereen is welkom
De G-spelers van de Bijzondere Eredivisie zijn ontzettend fanatiek en enthousiast. Trots op het tenue dat ze dragen, vol zelfvertrouwen en blij met de vriendschappen die ze in hun team sluiten. De meegereisde supporters en de fanatieke aanhang van elke thuisploeg brengt altijd een fantastische sfeer. Ook nu hopen onze G-voetballers op een volgepakt stadion De Oude Meerdijk. De aanvangstijd is 13.00 uur en de toegang is gratis. Via het uitvak is het mogelijk om het stadion binnen te komen. Het supportershome van supportersvereniging Rood-Wit is voor iedereen geopend om even bij te praten en om een versnapering te halen. Op het veld zal Eric van Oosterhout als burgermeester van de gemeente Emmen en voorzitter van FC Emmen Naoberschap deze laatste speelronde openen. Kom vooral langs om onze toppers aan te moedigen!

Bijzondere Eredivisie maakt dromen waar
Het is de ultieme droom voor vrijwel iedere jongen of meisje met een passie voor voetbal: profvoetballer worden. De Bijzondere Eredivisie brengt die droom nu ook voor kinderen met een handicap binnen handbereik. Dankzij deze competitie kunnen ook G-voetbaltalentjes uitkomen voor hun favoriete betaald voetbalclub. Al drie seizoenen lang schitteren de G-spelers op het veld. Tijdens verschillende competitierondes spelen de teams een aantal wedstrijden tegen elkaar. Iedere ronde vindt plaats bij een van de profclubs. De Bijzondere Eredivisie is een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind en wordt mede mogelijk gemaakt door de UEFA Foundation for children.