Terug naar overzicht Terug

Kids persconferentie groot succes!


De persconferentie voor leden van de Kids Club van FC Emmen die afgelopen maandag en dinsdag plaatsvond was een groot succes. Op maandag 18 februari namen Dick Lukkien, Canar Cavlan en Sven Braken plaats achter de microfoons in de perskamer. Op dinsdag 19 februari was het de beurt aan Casper Goedkoop, Luciano Slagveer en Wouter Marinus.


De jonge FC Emmen-journalisten kregen bij bij binnenkomst een echte perskaart. Vervolgens was er gelegenheid voor een kopje koffie in de Jupiler Buisness Lounge, hier was ook een liveverbinding met de perskamer, waardoor de ouders de persconferentie live konden volgen. Daarna kregen de kersverse journalisten een plekje in de perskamer toegewezen; hierbij kwamen nog een aantal instructies van persvoorlichter Kelly de Vries.

Toen de persconferentie begon mochten de journalisten alles vragen wat ze wilden weten van hun helden! De pers was onder andere benieuwd naar het lievelingseten van de spelers en trainers, wat voor games ze spelen en wie hun grote voorbeelden zijn.

Na afloop van de persconferentie was er ruimte voor foto’s, handtekeningen en als grote verrassing kwam SIBI ook nog eens op bezoek! Nadat iedereen op de foto was geweest ging iedereen met een grote glimlach en een goodiebag naar huis.

De foto’s van Gerrit Rijkens:

AT5W8390 AT5W8457 AT5W8396AT5W8324 AT5W8368