Terug naar overzicht Terug

Ticketverkoop Feyenoord – FC Emmen


De ticketverkoop voor de uitwedstrijd tegen Feyenoord start op donderdag 21 februari om 12:30 uur! Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 3 maart om 16:45 uur in de Kuip in Rotterdam.

Je kunt tickets online kopen via fcemmen.nl/tickets en bij de receptie op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur. De ticketverkoop sluit op vrijdag 1 maart om 15:00 uur, zowel bij de receptie als online.

Ga naar de ticketverkoop!


Om tickets te kopen voor uitwedstrijden, moet je eerst een Uitkaart van FC Emmen hebben. Deze kun je hier gratis aanvragen! Je moet wel eerst lid worden van FC Emmen.

De mogelijkheden voor vervoer naar Feyenoord – FC Emmen:

  • Eigen vervoer: koop je ticket voor €15 online of bij de infobalie. Je kunt gebruikmaken van het parkeergebied rondom het stadion, dit is betaald parkeren. Het is toegestaan om met het openbaar vervoer te reizen, koop ook dan een auto-kaart!
  • Busreis met Brigata Fanatico: koop je ticket voor €9 online of bij de infobalie, de kosten voor de busreis betaal je aan de Brigata Fanatico. Houd hun website in de gaten.
  • Busreis met Supportersvereniging Rood-Wit: geef je op via de supportersvereniging. Je hoeft dan dus géén ticket te kopen via FC Emmen!

In het gastenvak kun je zowel met PIN als contant betalen.

Het stadion in Rotterdam is geopend vanaf 15:15 uur.

Omwissel ticket!

Het ticket dat je koopt is géén toegangsbewijs, maar een omwissel ticket. Deze wordt op de wedstrijddag omgewisseld bij het gastenvak van de Kuip.

Neem altijd een geldig identiteitsbewijs mee, een kopie wordt niet geaccepteerd!