Terug naar overzicht Terug

Kerstbezoek Kjell Scherpen aan familie van Vilsteren


Kjell Scherpen op bezoek bij Wilma van Vilsteren en diens zoon Wout van Vilsteren
Kjell Scherpen op bezoek bij Wilma van Vilsteren en diens zoon Wout van Vilsteren

Kjell Scherpen, product uit de jeugdopleiding en Patrick Sulmann, keeperstrainer van de jeugd van FC Emmen zijn op bezoek geweest bij Wilma van Vilsteren, de vrouw van clubicoon Riny van Vilsteren. Riny overleed in februari 2014 op 61-jarige leeftijd. Hij was jarenlang teammanager van het eerste elftal en trainde vele jaren de jeugdkeepers van FC Emmen.

De jeugdkeepers en de huidige keeperstrainer van de jeugdopleiding van FC Emmen, Patrick Sulmann, zijn Riny nog zeker niet vergeten en hebben daarom het initiatief genomen om vlak voor kerst een bezoekje te brengen aan Wilma van Vilsteren en diens zoon Wout van Vilsteren. Bij dit bezoek overhandigde Kjell Scherpen, momenteel de tweede doelman van de selectie én keeper van onder 19, een bos bloemen en een kerstpakket namens alle jeugdkeepers & FC Emmen.

De naam Riny van Vilsteren zal voor altijd verbonden blijven aan FC Emmen. Zo is er de Riny van Vilsteren keepersschool, waar keepers uit de gehele regio zich aan kunnen melden voor een reeks trainingen van de keeperstrainers van de jeugd van FC Emmen.