Terug naar overzicht Terug

FC Emmen verwelkomt vijftig nieuwe Stadion Sterren


FC Emmen heeft liefst vijftig nieuwe Stadion Sterren mogen verwelkomen in de JENS Vesting op woensdag 27 december. De Stadion Sterren werden opgehaald in de spelersbus door mascotte Sibi, die hen uiteindelijk naar de JENS Vesting bracht. De bus vertrok vanuit Stadskanaal en reed via Assen, Hoogeveen en Nieuw-Amsterdam naar de JENS Vesting. Eenmaal aangekomen bij de JENS Vesting brak het feest helemaal los. Alle Stadion Sterren werden welkom geheten door de directeur en mochten via een rode loper, die voor de hoofdingang klaar was gelegd, het stadion betreden. Onder tussen moesten de sterren de vele fotografen en geïnteresseerden van zich af slaan. Het leek wel alsof heel Drenthe uit was gelopen voor de nieuwe sterren van FC Emmen!

stadiontij (2)

stadiontij (3)

Binnen tekenden alle sterren een contract voor een dag, ontvingen zij een officieel FC Emmen shirt, kregen een rondleiding door het hoofdgebouw en werd er een tactische bespreking gehouden in de kleedkamer met echte wedstrijdbeelden. Toen het 15:00 uur was, was het zover. De kinderen rende onder begeleiding van hun trainer het veld op, terwijl hun namen door stadionspeakers galmde. Al klappend en onder ruime belangstelling betraden zij het heilige gras in de JENS Vesting. Op het (kunst)gras werden de sterren door de trainers flink onder handen genomen. Er werd dan ook volop gestreden voor elke bal.

stadiontij (1)

stadiontij (4)

Net na vieren was de middag alweer om. Via de hoofdingang verlieten de spelers het stadion. Met borst vooruit en hoofd omhoog. Uiteraard niet zonder een goed gevulde goodie-bag en een suikerspin. FC Emmen is trots op de nieuwe vijftig sterren die het heeft mogen verwelkomen. Wil jij ook een echte FC Emmen ster worden? Voor de www.fcemmen.nl/stadionsterren op vrijdag 5 januari zijn er nog een aantal plekken vrij. Schrijf je snel in!