Terug naar overzicht Terug

Jupiler League lanceert nieuwe website


Alle goals, interviews en samenvattingen zijn te bekijken via de website van de Jupiler League op uw PC, Mac, laptop en/of tablet.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om een efficiënte website te ontwikkelen welke fans de mogelijkheid biedt om met veel gemak al het nieuws uit de Jupiler League te volgen. “Wij zijn verheugd dat de Coöperatie Eerste Divisie niet alleen vertrouwen heeft in Infostrada Sports als producent van de Jupiler League maar ook weer gebruik maakt van onze Product Development diensten, een andere belangrijke pijler binnen onze organisatie. Daarnaast zijn wij ook verantwoordelijk voor de redactie (inclusief data) van de website. Ik ben ervan overtuigd dat wij met onze expertise en ervaring de voetbalfans met het nieuwe online platform nog beter kunnen bedienen. ” aldus Danny Menken, CEO Infostrada Sports.

Jelle Beuker, Operationeel Directeur Coöperatie Eerste Divisie, is enthousiast over de nieuwe website: “De nieuwe opzet van JupilerLeague.nl biedt de mogelijkheid om zowel op tablet als pc al het laatste nieuws en video’s vlot te bekijken. Hierdoor brengen we de Jupiler League een stuk dichter bij de fans. “