Jong FC Emmen weer aan verkeerde kant score

Het wil met Jong FC Emmen maar niet lukken. Na drie nederlagen voor de beker ging maandagavond ook de derde competitiewedstrijd van het seizoen verloren. Een positieve noot was dat voor het eerst na 455 minuten werd gescoord. Martijn Bosman was in de vijfde minuut de gelukkige na een aanval via Kristian Westerveld en René Wessels. Laatstgenoemde schoot tegen de doelman op waarop Bosman de rebound oppikte: 0-1. De weelde van de voorsprong duurde precies twee minuten want Rogier Wissink zorgde voor de gelijkmaker.
Jong FC Emmen speelde overigens best een redelijke wedstrijd waarin het in de tweede helft ook nog een geweldige kans op een tweede goal kreeg. Tien minuten voor tijd toog Kristian Westerveld mee naar voren en wilde de kans ook zelf afmaken maar had er beter aangedaan een medespeler te bedienen. Het duel leek aldus op een gelijkspel af te stevenen maar in de vierde minuut van de extra speeltijd gingen de Emmenaren alsnog onderuit. Ruud Bruins stond bij een vrije trap ongedekt bij de tweede paal en had geen moeite de 2-1 te scoren.
Jong FC Emmen: Reijs; Jarno Voorintholt (82. Bugera), Snip, Westerveld, Schenkel; Kamps, Huizinga, Van Eeken (54. Schonewille); Wessels, Bosman, Doorn (68. Manning).