Terug naar overzicht Terug

Ronald Lubbers kondigt vertrek aanEmmen, 29 september 2005

 

Beste collega’s, sponsor en supporters,

 

Medio oktober hoop ik de interim opdracht bij FC Emmen af te ronden. Ik wil jullie langs deze weg op de hoogte brengen van een aanstaand vertrek van ondergetekende. Waarom juist nu vertrekken met de geweldige sportieve prestaties van dit moment Ik had de opdracht om de club gezond te maken en klaar te maken voor de toekomst. Dit vereiste harde maatregelen en er moesten posities doorbroken worden. Opdracht is opdracht en je moet wel geloofwaardig blijven en daarom is mijn besluit een verstandelijke keus geweest.

 

Uiterlijk 1 januari 2006 zal ik vertrekken bij FC Emmen. Ik heb de nieuwe Raad van Commissarissen en de prioriteitsaandeelhouder inmiddels op de hoogte gebracht van mijn besluit waardoor zij voldoende tijd hebben om een opvolger te zoeken en te benoemen. We hebben afgesproken dat ik op mijn laatste werkdag voor FC Emmen de bevoegdheden zal overdragen aan mijn opvolger. Vanaf 1 oktober a.s. tot en met 1 januari 2006 zal ik elke maand, 1 dag per week minder gaan werken voor FC Emmen. Mocht er ruim voor de genoemde datum een opvolger bekend en beschikbaar zijn, dan zal ik mijn taken mogelijk eerder overdragen. Uiteraard blijf ik na 1 januari 2006 voor advies beschikbaar en zal als sponsor betrokken blijven bij deze fantastische club.

 

Met vriendelijke groet,

 

Ronald Lubbers

Algemeen directeur a.i. FC Emmen