Jong FC Emmen verliest in Haarlem

De nederlaag kwam een beetje schlemielig tot stand omdat aan beide Haarlemmer doelpunten door de Emmenaren onvrijwillige medewerking werd verleend. De 1-0 na een klein half uur spelen vloeide voort uit een door Jeffrey Sam Sin benutte strafschop nadat Kevin Görtz een bal tegen de hand kreeg geschoten. Die 1-0 was tevens de ruststand. In de 58e minuut bracht Steven de Blok de partijen weer op gelijke hoogte. Een puntje leek wel verdiend maar toen een schot van El Yaakoubi door een Emmer verdediger van richting werd veranderd moest doelman Jeffrey Brammer de 2-1 toestaan. Zes minuten voor het einde had Morten Friis vervolgens nog de gelijkmaker op de schoen maar in prima positie tastte hij mis op een voorzet van Rogier Krohne.
Jong Haarlem-Jong FC Emmen 2-1. 29. Sam Sin 1-0 (strafschop), 58. De Blok 1-1, 70. Yaakoubi 2-1.
Jong FC Emmen: Brammer: De Jonge, Wolbers (70. Madani), Görtz, Bergsma (55. Vermeer), Kamps, Göbel, Hoolsema, Krohne, De Blok (80. Stoker), Friis.