C-jeugd onderuit in Volendam

Ondanks de nieuwe nederlaag kan FC Emmen C1 toch terugzien op een goede wedstrijd. Vooral in de tweede helft werd de thuisclub af en toe behoorlijk onder druk gezet en ook prima kansen gecreëerd. Het enige manco was het gebrek aan een afwerker. In de eerste helft zette FC Volendam de Emmenaren in de beginfase onder druk en de 1-0, een schot vanaf ongeveer de middenlijn, viel dan ook vroeg. Daarna herstelde FC Emmen zich redelijk en kreeg ook een paar kansjes. Na de pauze sloegen de Volendammers onmiddellijk toe voor de 2-0 en dat was een tegenvaller voor de Emmenaren die in het vervolg van de tweede helft de betere ploeg vormden. Stephen Warmolts en Reza Hosseini kwamen oog-in-oog met de Volendammer goalie maar slaagden er niet in hem te passeren. Pascal Huser zag een vrije trap op de kruising eindigen. In de laatste minuten viel dan de 3-0.
FC Emmen C1: Kortman: Hosseini, Jonkers (Meijer), Strating (Rijkens), Wessels, Streutker, Warmolts, Rasevic, Huser, Bouws (IJzerman), Ypenburg.