Jong FC Emmen simpel langs Be Quick

Jong FC Emmen heeft het oefenduel tegen Be Quick 1887 met 2-0 gewonnen. De doelpunten werden gelijk over de helften verdeeld. De Emmer formatie telde vier junioren in de startopstelling waaronder B-junior Freddy Quispel.

Viktor Maier was de man van de eerste helft door de 1-0 te laten aantekenen. De Duitser maakte een solo prima af. Vijf minuten later trof hij met een vrije trap de binnenkant van de paal maar de bal stuitte het veld weer in. Verder waren er weinig kansen te aanschouwen en helemaal niet aan de zijde van de Be Quick combinatie die doelman Wieger Sietsma lieten koukleumen. Bij FC Emmen stond naast Freddy Quispel verder de junioren Nande Wielink en Alex in de basis. Na de pauze was Pascal Huser vervangen door Kjelt Engbers en de Onder 19 spits nam de 2-0 voor zijn rekening na een voorzet van Viktor Maier. Daarna werd het zeker aan Emmer zijde wat slordig met veel afspeelfoutjes en echte doelkansen bleven verder uit. Be Quick kwam in de slotminuten nog opzetten zonder evenwel tot scoren te komen.
Jong FC Emmen-Be Quick 1887 2-0. 15. Maier 1-0, 56. Engbers 2-0.
Jong FC Emmen: Sietsma; Alex, Bakker, Wielink (80. Van Dijk), Fleuren, Bijlsma (64. Scholten), Baric, Quispel (64. Berends), Mulder, Huser (46. Engbers), Maier.