Terug naar overzicht Terug

Jong FC Emmen blijft winnen


 Jong FC Emmen heeft voor het eerst in een maand weer eens een competitieduel afgewerkt. De 1-0 zege op Jong AGOVV werd behaald op het terrein van de Coevorder zondagderdeklasser Raptim. Het was voor de jonge Emmenaren de vijfde achtereenvolgende overwinning.
De Apeldoorners begonnen wat beter aan de wedstrijd, oefenden meer druk uit zonder tot grote kansen te komen. In het laatste kwartier herstelde Jong FC Emmen zich en kreeg mogelijkheden via Martijn Bosman en Daniël Manning. De tweede helft was gelijkopgaand. Emmen-doelman Ignas Peek voorkwam met een tweetal goede reddingen dat zijn ploeg op achterstand kwam. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd na een uur spelen gescoord door Martijn Bosman, die als Coevordenaar een echte thuiswedstrijd speelde, op aangeven van Renco van Eeken. Er vielen vier gele kaarten die allemaal aan Emmenaren werden uitgereikt: Ignas Peek, Martijn Kamps, Kristian Westerveld en Nick Schenkel.
Jong FC Emmen: Peek; Snip, Wigger (80. Jarno Voorintholt), Westerveld, Schenkel; Kamps, Doorn (60. Van Eeken), Lukens; Been (80. Bugera), Bosman, Manning.