Jong Emmen verliest in Deventer

Jong Emmen, met Gerry Snip voor het eerst na 6 september weer in de ploeg, had in de eerste helft weinig te vertellen. Jong Go Ahead Eagles speelde, in dit op het terrein van de SV Colmschate gespeelde ontmoeting, gewoon beter en drukte dat via een goal in de 20ste minuut van Gobel in een 1-0 voorsprong uit. Voor het overige hield doelman Sander Danes, de uitblinker aan Emmerzijde, zijn doel schoon.
In de tweede helft verhoogde de thuisclub in de 51ste minuut de voorsprong tot 2-0 via een treffer van Aydin. Daarna ging Emmen beter voetballen en nam het initiatief over. In de 58ste minuut verkleinde Jeroen Fuhler met een kopbal uit een voorzet van Nick Schenkel tot 2-1. Het was de tiende goal van Fuhler gerekend over alle competities. Er waren kansen op de gelijkmaker, zo schoot Erwin Doorn tegen de paal. Ook Dennis van den Driessche had nog kunnen scoren.
Opstelling Jong Emmen: Danes; Snip, Van Braam, Mooibroek, Schenkel; Sloots (46. Kamps), Doorn, Spekken; Van den Driessche (75. Van Eeken), Bugera (46. Fuhler), Manning.