Terug naar overzicht Terug

Jong Emmen klopt ook Jong FC Groningen


Jong Emmen heeft in in het Oosterpark stadion met 3-0 gewonnen van Jong FC Groningen. Het was de derde achtereenvolgende overwinning van de selectie van trainer Alfons Arts.
Het eerste kwartier was zeker voor de Groningers maar daarna nam Emmen het initiatief over. Dat leidde in de 37ste minuut tot de 0-1 door Berjan Sewuster die daarmee zijn eerste treffer in het huidige seizoen liet aantekenen. Een minuut later verhoogde Marcio Junqueira tot 0-2 wat tevens de ruststand was.
De pauze was nauwelijks voorbij of het stond al 0-3. Nino Furfaro knalde een vrije trap van zo’n twintig meter ineens in. De thuisclub kreeg wel een paar kansjes maar echt in gevaar kwam het door Barry Reijs verdedigde doel nauwelijks. Emmen had in het resterende deel van de partij nog mogelijkheden voor Rutger Feijer en Yurtcan Kayis maar het bleef bij de keurige 0-3.
Opstelling Jong Emmen: Reijs; Snip, Feijer, Wigger, Malkus (65. Prins); Sewuster (80. Van den Driessche), Kayis, Tzelepis (75. Van Halen); Junqueira, Fuhler, Furfaro.