Geflatteerde nederlaag C1 bij Ajax

Emmen C1 heeft zondagmiddag een verwachte, maar tevens geflatteerde 5-2 nederlaag tegen Ajax C1 geleden. Op sportpark De Toekomst in Amsterdam konden de Emmenaren het tot ongeveer een kwartier voor het einde goed bijbenen gezien de 2-2 tussenstand. In de slotfase scoorden de Amsterdammers echter nog drie keer.
Ajax C1 kwam in de vijfde minuut via een benutte strafschop op voorsprong maar Doze Manuel, na een door Janko Dekker genomen vrije trap, bracht kort daarna de Emmenaren op gelijke hoogte. In de 20e minuut kwam Ajax wederom op voorsprong maar nog voor rust was het wederom Doze Manuel die voor de gelijkmaker zorgde. De hard werkende Emmenaren hielden na de pauze aanvankelijk dus goed stand maar het technisch superieure Ajax liep in de slotfase alsnog naar een ruime overwinning.
Opstelling Emmen C1: Ebeltjes; Gortz, Dekker, Zuidberg, De Jong (36. De Vries, 67. Kerkdijk); Nouri, Dost, Jelle Siekman; Wakker (45. Balsala), Johannis (45. Bakker), Manuel.