Terug naar overzicht Terug

Jeugdopleiding FC Emmen dolblij met VriendenLoterij


De jeugdopleiding van FC Emmen heeft een cheque van €10.922 ontvangen van de VriendenLoterij! FC Emmen wil daarom de VriendenLoterij en alle supporters die via FC Emmen meespelen ontzettend bedanken!


Sinds 2013 heeft FC Emmen een volwaardige jeugdopleiding. FC Emmen wil zich als club blijven ontwikkelen. Daarom investeren we in de jeugdopleiding, zodat jonge talenten uit de eigen regio het beste uit zichzelf kunnen halen. Met als doel: Drentse voetballers die het ver schoppen in de eredivisie!

De FC Emmen-jeugd heeft de toekomst

Mede dankzij de meespelende supporters ontvangt de jeugdopleiding jaarlijks een fantastisch bedrag. Met de steun die FC Emmen ontvangt, kan de club de kwaliteit van de jeugdopleiding verbeteren.

De FC Emmen-jeugdopleiding is herstart in het seizoen 2012/2013. Sindsdien heeft dat ertoe geleid dat spelers uit de eigen omgeving door kunnen breken in het eerste elftal. Zo is geboren Emmenaar Kjell Scherpen, die de volledige jeugdopleiding doorliep, nu de doelman van FC Emmen én Oranje onder 19.

Bij de jeugdopleiding voetballen talentvolle jeugdspelers met passie voor voetbal. Naast een passie voor voetbal stelt FC Emmen verplicht dat jeugdspelers ook een schooldiploma halen op hun eigen niveau. Door een goede samenwerking en afstemming met het Carmelcollege Emmen wordt dit doel gerealiseerd. School en voetbal gaan daardoor hand in hand.

De jeugdspelers worden bij de Drentse profopleiding, naast voetballen, begeleid in voeding en krijgen op de middelbare school naast de reguliere lessen ook mentale begeleiding en lessen met betrekking tot een topsportleefstijl.

Als jij meespeelt in de VriendenLoterij voor FC Emmen, gaat 50% van je lotprijs rechtstreeks naar de jeugdopleiding van FC Emmen.

FC Emmen en de VriendenLoterij

Voor de VriendenLoterij onderstreept het partnerschap met de eredivisie het maatschappelijk belang van sport en andere activiteiten in clubverband. Deze sociale samenwerking heeft een positieve invloed op de jeugd van FC Emmen, maar ook op de voetbalfans.

Door FC Emmen te steunen, maak je ook kans op fantastische eredivisieprijzen. Prijzen zoals seizoenkaarten, tickets, fanshop cadeaukaarten en zelfs meet-and-greets met spelers uit de selectie van FC Emmen.

Wil jij ook meespelen met de VriendenLoterij via FC Emmen? Klik hier!

VriendenLoterij