Terug naar overzicht Terug

FC Emmen en Rabobank Emmen-Coevorden gaan samenwerken voor jonge fans


Vanaf nu is er voor kinderen nóg meer te beleven bij FC Emmen. In 2010 werd de Kids Club ‘The Red White Tigers’ opgericht voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Door de vernieuwde opzet kunnen fans van 0 tot en met 16 jaar zich bij de club inschrijven!


Kids Club

In de nieuwe opzet bestaat de Kids Club van FC Emmen uit twee onderdelen, namelijk de Welpjes en de Red White Tigers. Kinderen van 0 tot en met 3 jaar kunnen gratis lid worden van de Welpjes. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar zijn voor €10 een heel seizoen lid van de Red White Tigers.

De Welpjes gaan ieder jaar met mascotte SIBI en een aantal spelers op de foto én naar het FC Emmen Sinterklaasfeest. Voor de Red White Tigers zijn er meer activiteiten, zoals het oplopen met de spelers bij uit- en thuiswedstrijden, een persconferentie, een FIFA-middag en een bioscoop-middag!

Junior Club

Daarnaast is er nu ook de Junior Club voor kinderen van 13 tot en met 16 jaar. Ook voor de Junior Club kost lidmaatschap €10 per seizoen. Leden van de Junior Club krijgen toegang tot het exclusieve Instagram-account van de Junior Club, mogen het middencirkeldoek dragen bij thuiswedstrijden, kamperen in De Oude Meerdijk en nog veel meer!

Rabobank Emmen-Coevorden

Rabobank Emmen-Coevorden is trotse sponsor van De Oude Meerdijk én de FC Emmen-jeugd. Vanzelfsprekend draagt de bank ook de FC Emmen Kids Club en Junior Club een warm hart toe. Deze samenwerking onderstrepen ze met een mooie actie: alle kinderen in de leeftijd van 0-16 jaar die in 2019 een Rabo JongerenRekening openen bij Rabobank Emmen-Coevorden krijgen een lidmaatschap voor de Kids Club of Junior Club cadeau.

Zo versterken FC Emmen en Rabobank Emmen-Coevorden elkaar!

Kijk voor alle informatie op www.fcemmen.nl/jongstesupporters