Jeugd: Onder 14 en Onder 18 winnen

FC Emmen O18 – Hollandia O18 4-1
FC Emmen O18 won zaterdagmiddag met 4-1 van Hollandia O18. De ploeg van trainer Nico Haak speelde een vermakelijke eerste helft en kreeg binnen vijf minuten drie grote kansen. De vierde kans in minuut acht van Thom Bijkerk ging er echter pas in. Binnen het halfuur kwamen de Emmenaren op een 3-0 voorsprong. Na de 2-0 van Tim Lemmen scoorde Djairo Fik met een prachtige lob over de keeper. Toch kwam Hollandia O18 met de 3-1 terug in de wedstrijd. FC Emmen O18 begon na de rust goed aan de tweede helft, maar vervolgens zakte het spel weg. Nadat de gasten uit Hoorn nog de paal raakten zette Maurilio de Lannoy een kwartier voor tijd de 4-1 eindstand op het scorebord.

DWS O16 – FC Emmen O16 6-1
FC Emmen O16 werd in Amsterdam volledig afgetroefd door DWS O16. De Emmenaren keken met rust al tegen een 3-0 achterstand aan. Finn Hoogeveen bracht de stand nog op 3-1, maar desondanks kwam onder 16 niet meer terug in de wedstrijd. DWS O16 liep uit naar een 6-1 overwinning.

FC Emmen O14 – FC Volendam O14 4-2
FC Emmen O14 nam het op De Oude Meerdijk op tegen de leeftijdsgenoten van FC Volendam en won met 4-2. In een doelpuntrijke eerste helft kwam de ploeg van trainer Willem van Loenen na 24 minuten spelen al op een 3-0 voorsprong door doelpunten van Coen de Bruine, Amadou Doumbouya en Wesley Kuiper. De gasten uit Volendam kregen ook een aantal goede kansen, maar doelman Joris van de Berg stond goed te keepen. Toch kwam FC Volendam O14 met twee treffers nog voor de rust terug in de wedstrijd, 3-2. In de tweede helft vielen er minder doelpunten. Spits Coen de Bruin besliste op aangeven van Mike Rutgers de wedstrijd. Tien minuten voor tijd maakte hij zijn tweede treffer van de middag, waardoor FC Emmen O14 met 4-2 won.

De Graafschap O13 – FC Emmen O13 2-0

FC Emmen O12 en FC Emmen O11 spelen dit seizoen in de landelijke Twin Games competitie. Onder 12 speelde uit tegen FC Groningen O12 en Onder 11 ging op bezoek bij Ajax O11. In deze leeftijdscategorieën staat individuele ontwikkeling voorop. De uitslagen van deze wedstrijden worden derhalve niet gepubliceerd.