Jeugd FC Emmen succesvol in de beker

FC Emmen A1-FC Zwolle A1 2-1
Een zwaar bevochten overwinning voor FC Emmen A1 maar op grond van de tweede helft toch wel verdiend. In de beginfase was er eerst een goede mogelijkheid voor Wesley Wakker maar de linkerspits mikte net naast. Twee minuten later scoorden de gasten uit Zwolle wel. De Emmer defensie dacht aan buitenspel maar dat werd niet gehonoreerd. Grote kansen waren er in het verdere verloop van de eerste periode niet. De tweede helft begon met een grote mogelijkheid voor eerst Danilo Gutierrez en vervolgens voor Michelangelo Marcelina. Ze maakten het zich zelf te moeilijk waardoor de kans op de gelijkmaker verloren ging. In de 63e minuut kwam de 1-1 er toch en wel door Gutierrez die prima voorbereidend werk van Richard Johannes afrondde. Tien minuten later zette Richard Johannes zijn ploeg op winst uit een snel uitgevoerde counter. FC Zwolle was kort daarvoor de kans op de 1-2 ontnomen door Dozé Manuel die op de eigen doellijn redding moest brengen.
FC Emmen A1: Springer; Manuel, Wolbers, Schijff, Siekman; Moolhuizen (62. Dekker), Schonewille (46. Van aanholt), Marcelina; Johannes, Gutierrez (85. Fidom), Wakker.

Musselkanaal C1-FC Emmen C1 0-25
De meeste energie van de Emmenaren ging nog in het voortdurend weer naar de eigen helft moeten lopen om Musselkanaal in staat te stellen de aftrap te verrichten. Liefst 25 maal moest dit ritueel worden uitgevoerd in een uiterst eenzijdige partij voetbal. Voor FC Emmen scoorden: Jurgan Locadia 8, Luciano Slagveer 5, Wouter Beijering 5, Herman Hindriks 4, Kai Schra 2 en Yannick Berends 1 (uit een strafschop).
FC Emmen C1: Schuldink (36. Berends); Jonkers, Streutker (36. Poelstra), Stollenga (36. Westebring), Heerkes; Hindriks, Warmolts (36. Schra), Van Bree (36. Ypenburg); Slagveer, Locadia, Beijering.

FC Emmen D1-SVBO D1 5-0
FC Emmen D1 speelde in de eerste helft in een te laag tempo waardoor de taaie Bargeroostervelders lang in de wedstrijd bleven. Pas tegen het eind van de eerste helft kwam FC Emmen los via twee goals van Pascal Huser, de eerste met een kopbal en de tweede uit een vrije trap. Na rust werd het tempo opgeschroefd en dat kwam het spel van de Emmenaren ten goede. Pascal Huser scoorde nog twee goals op rij, waarvan de eerste vanaf elf meter, en Fabian Greve bepaalde de eindstand op 5-0.
FC Emmen D1; Schrik (31. Kortman); Arends (31. Room), Rijkens, Wessels, De Jong (31. ’t Hart); Westebring, De Vos (31. Meijer), De Bruin (31. Greve); Rasevic (15. Meinderts), Huser, Schuldink (31. Buitenhuis).