Jannes Wolters viert rentree in stijl

Jannes Wolters speelde zijn laatste wedstrijd op 12 september 2007 in de uitwedstrijd tegen Telstar. Daarna volgde een lange periode van bloed, zweet en tranen maar hij kon maandagavond zijn rentree vieren in het duel van het niet zo piepjonge Jong FC Emmen tegen Jong FC Volendam. Hij speelde volgens plan 45 minuten centraal achterin samen met Joos Valgaeren en met niemand minder dan Jack Tuyp als directe tegenstander. Dat ging Jannes Wolters prima af en de Volendammers, die nog een kans op het kampioenschap hadden, kwamen in de eerste helft niet verder dan een 3-1 achterstand. Na de gelukte vrije trap van Jannes Wolters scoorde Rogier Krohne de 2-0 en 3-0 voordat Vit Valenta op slag van rust kon tegen scoren. Na de pauze werd het vlot 4-1 dankzij een gelukje van Robin Demeijer waarna Jong FC Emmen wat gas terug moest nemen. Doelman Jeffrey Brammer verrichtte een paar prima reddingen en stond tot de voorlaatste minuut geen goals meer toe. Nadat Rogier Krohne in nauwe samenwerking met Gill Göbel FC Emmen op een veilige 5-1 voorsprong had gezet, sloegen de gasten in de 89e en 90e minuut nog twee maal toe. Maar daarmee was de koek op.
Jong FC Emmen-Jong FC Volendam 5-3. 22. Wolters 1-0, 26. Krohne 2-0, 42. Krohne 3-0, 44. Valenta 3-1, 48. Demeijer 4-1, 82. Krohne 5-1, 89. Harfaoui 5-2, 90. Ajnane 5-3. Scheidsrechter: Huizinga.
Jong FC Emmen: Brammer: De Jonge (46. Vermeer), Wolters (46. Wolbers), Valgaeren, Siekman, Schotman (74. De Blok), Demeijer, Zijm, Göbel, Krohne, Ghoochannejhad.

De uithaal waarmee Jannes Wolters in de 22e minuut scoorde.

Twee keer Jannes in actie.

Rogier Krohne heeft hier de 3-0 gescoord hoewel het lijkt alsof de Volendamse goalie de bal nog kan stoppen.