Terug naar overzicht Terug

Jan van Erve algemeen-directeur FC Emmen


Jan van Erve kondigde in april van dit jaar zijn vertrek bij SC Heerenveen aan. De laatste vijf jaar was hij daar commercieel-directeur en was op zeker moment zelfs het enige directielid van de eredivisieclub toen mededirecteuren Henk Hoekstra en Yme Kuiper van het tapijt waren verdwenen. Van Erve was toe aan een nieuwe uitdaging en die heeft hij in FC Emmen zonder twijfel gevonden. ,,Ik heb gesprekken met Ronald Lubbers en Erik Mulder gevoerd en die hebben me enthousiast gemaakt. Ik heb me ook verdiept in de club en wil graag meebouwen aan de toekomst. Ik zie veel potentie, met name op commercieel gebied.” Bestuursvoorzitter Ronald Lubbers voegde hier aan toe: ,,Wellicht dat er wordt gewezen op de zware top die FC Emmen onderhand heeft, maar we investeren in kwaliteit waarbij de focus is gericht op de ontwikkeling in de komende drie seizoenen.”


Jan van Erve.