Internationals – Vijf wedstrijden, vijf overwinningen

Jafar Arias, Easah Suliman en Kjell Scherpen zijn de internationals van FC Emmen. Arias kan in Willemstad op Curaçao wellicht zijn debuut maken tegen Guadeloupe, in het kader van de CONCACAF Nations League. Suliman speelt met Engeland Onder 20 een thuiswedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland, voor de U20 Elite League. Scherpen speelt met Oranje Onder 19 een vierlandentoernooi in Armenië.

Woensdag 14 november 11:00 uur, FFA Academy Stadium:
Armenië – Oranje O19: 0-4

Zaterdag 17 november 14:00 uur, Republican Stadium:
Duitsland O19 – Oranje O19: 0-1
Vlak voor rust maakte Daishawn Redan (Chelsea) het enige doelpunt. In de 96ste minuut stelde Scherpen de overwinning veilig met een prachtige redding op een schot van aanvoerder Jann-Fiete Arp.

Maandag 19 november 20:00 uur, JobServe Community Stadium:
Engeland O20 – Duitsland O20: 2-0
Na ruim een uur spelen maakten Lukas Nmecha en Joe Willock er binnen drie minuten 2-0 van. Suliman speelde de hele wedstrijd en maakte een goede indruk.

Dinsdag 20 november 02:00 uur, Stadion Ergilio Hato:
Curaçao – Guadeloupe: 6-0
Elson Hooi, Rangelo Janga en Gevaro Nepomuceno scoorden allemaal twee keer. Jafar Arias bleef op de bank, hopelijk kan hij de volgende interlandperiode zijn debuut maken. Curaçao staat nu eerste met negen punten uit drie wedstrijden en een doelsaldo van 21-0.

Dinsdag 20 november 14:00 uur, Republican Stadium:
Portugal O19 – Oranje O19: 1-2