FC Emmen onder 13 ruim langs Alexandria ’66

FC Emmen JO15(1)-Drachtster Boys JO15 4-0
FC Emmen onder 15 was met name in de eerste helft niet in goeden doen. Er werd in een te laag tempo gespeeld, geen druk op de bal gezet en veel gelopen met de bal. Ondanks een paar kansen bleef Drachtster Boys overeind en bleef het 0-0 tot de rust. Na de pauze werd er beter gespeeld met veel diepgang over de vleugels. In de 43ste minuut werd na een goede voorzet eindelijk de score geopend door Jerginio Laken. In de 49ste minuut was het wederom raak door opnieuw Jerginio Laken. In de 65ste en 70ste minuut tilde Kas Lamberink met twee doelpunten de stand naar 4-0 wat tevens de eindstand werd.
FC Emmen JO15(1): Sibon; (Van der Haar), Zwikker, Boer, Brouwer, Teterissa, Kuik (Egberts), Strik, Zeqiri (Ridderbusch), Laken, Lamberink.

FC Emmen JO13(1)-Alexandria ’66 JO13(1) 5-1
FC Emmen onder 13 had aanvankelijk een lastige tegenstander in het Rotterdamse Alexandria ’66. Hoewel de Emmenaren een vroege goal kenden toen Jayden van Damme al in de vijfde minuut voor de 1-0 tekende, kwamen de gasten na een kwartier op gelijke hoogte en de 1-1 was tevens de ruststand. Wel had FC Emmen in de eerste helft nog een paar doelrijpe kansen die niet werden benut. Joep ten Napel besloot een prima doorbraak met een schot naast en Jayden van Damme stuitte op de doelman. De gelijkmaker viel in de 16e minuut toen doelman Lloyd Kuiper in eerste instantie de inzet keerde maar op de rebound bleef hij het antwoord schuldig.
Na de doelwisseling pakte FC Emmen het karwei energieker aan. Dan Nsegryumva tilde in de 33e minuut de stand naar 2-1 en negen minuten later schoot Mike Kriekjes de 3-1 binnen. De 4-1 van Kriekjes in de 45e minuut  ontstond uit een strafschop en het sluitstuk werd gezet door Joep ten Napel die een fraaie counter afsloot met een even fraaie goal; 5-1.

jayden van damme scoort 1-0

Jayden van Damme (midden) scoort de 1-0.

dan Nsegriyuva maakt 2-1

Dan Nsegryumva (rechts) jaagt de 2-1 in de touwen.

mike kriekjes strafschop 4-1

Mike Kriekjes (rechts) benut de strafschop.

Achilles 1894 JO15(1)-FC Emmen JO15(2) 0-1

GVAV Rap JO 13(1)-FC Emmen JO13(2) 3-2

De Weide JO11(1)-FC Emmen JO11(1) 7-4