Terug naar overzicht Terug

Inspirerende sessies met voetbalverenigingen uit de regio


Afgelopen donderdagavond waren 12 verenigingen uit de directe omgeving van stadion De Oude Meerdijk aanwezig om samen stappen te maken in het belang van alle jeugdvoetballers en voetbalsters in Zuidoost-Drenthe.


Onder leiding van René Grummel en Christiaan Hindriks vanuit de jeugdopleiding van FC Emmen en Ab van der Velde en Alied Schuiringa van de KNVB deelden de aanwezige clubs kennis en wisselden ervaringen uit. Onderwerpen die ter sprake kwamen waren de jeugdopleiding zelf, de speelwijze, het selectiebeleid, de jeugdwedstrijden, trainingen en het begeleiden/opleiden van kader.

Inspirerende sessies werden gecombineerd met mooie discussies over de verschillende onderwerpen. De aanwezige verenigingen VV Sweel, VV Emmen, SV Borger, DZOH, Drenthina, SVBO, De Treffer ’16, VV Schoonebeek, FC Klazienaveen, SV Twedo, SC Erica en SVO BDE wisten op deze manier allerlei ervaringen uit te wisselen maar ook kennis op te doen van elkaar of vanuit FC Emmen en de KNVB.
Naar aanleiding van deze avond worden op behoefte van clubs vervolgstappen gemaakt om het jeugdvoetbal in onze omgeving nog plezieriger en beter te maken! Mocht uw vereniging naar aanleiding van dit bericht vragen hebben, dan kan er contact worden opgenomen met de KNVB: [email protected]

83192

83193

83194