Terug naar overzicht Terug

In EasyToys-roze tegen ADO Den Haag!


We sluiten het seizoen in stijl af. Vrijdagavond spelen we tegen ADO Den Haag namelijk eenmalig in speciale shirts. In plaats van het normale rood-witte tenue, spelen we in het roze: dé kleur van onze hoofdsponsor EasyToys. De gedragen shirts worden naderhand geveild voor het goede doel via MatchWornShirt.com.

EasyToys maakte eerder dit jaar al bekend dat het hoofdsponsorschap met nog eens twee jaar wordt verlengd, reden voor FC Emmen en EasyToys om de speciale tenues te introduceren. “Prachtig dat ons vertrouwen in de club terecht was en ze het ultieme doel hebben gerealiseerd: de terugkeer naar de eredivisie”, zegt CEO Eric Idema van EQOM Group, het moederbedrijf van EasyToys. “Met deze opvallende shirts vieren we samen het succes en sluiten we het seizoen extra feestelijk af.”

Veiling roze shirts
De felroze shirts zijn niet enkel bedoeld om de promotie en de verlenging van de samenwerking te vieren, zegt commercieel directeur van FC Emmen, Ben Haverkort. “Direct na de slotwedstrijd worden de shirts door onze selectie gesigneerd en geveild voor Dance4Life. Een mooi voorbeeld van hoe ons partnerschap met EasyToys ook op maatschappelijk vlak vorm krijgt.”

De volledige opbrengst van de veiling komt ten goede aan Dance4Life, de liefdadigheidsorganisatie die zich inzet voor een veilig en plezierig seksleven van jongeren. Het geld wordt door het goede doel ingezet om nog meer jongeren te bereiken met zijn seksuele voorlichtingsprogramma. De veiling wordt vrijdagavond in het stadion geopend en duurt tot zaterdag 14 mei.

Feestwedstrijd
Het wordt sowieso een feest op De Oude Meerdijk waarin we samen alle prijzen van dit seizoen vieren; het kampioenschap, de promotie, de derde periode, de allerlaatste wedstrijd van het seizoen én de individuele prijzen van Michael Brouwer, Rui Mendes en Dick Lukkien. Mogelijk komt daar nog de vierde periode bij, daarvoor hebben we aan een gelijkspel genoeg!