Terug naar overzicht Terug

Het FC Emmen Voetbalkamp is gestart!


De eerste dag van het FC Emmen Voetbalkamp is een daverend succes geworden. Dinsdag 25 juli om 10:00 uur stonden zestig Stadion Tijgers te trappelen voor de aftrap van het eerste FC Emmen Voetbalkamp in de JENS Vesting. Er werd de hele dag geoefend op dribbelen, schieten, kappen, draaien en nog veel meer! Met de zestig deelnemers was het FC Emmen Voetbalkamp dan ook helemaal vol! Benieuwd naar hoe de dag verliep? Lees hieronder het verslag in combinatie met enkele foto’s van de eerste dag van het FC Emmen Voetbalkamp. Meer foto’s zien? Bezoek dan de Facebookpagina van FC Emmen Stadion Tijgers!


 

Nadat er in de ochtend werd afgetrapt met een training, stonden na een korte drinkpauze de voetbaltesten op het programma. Mikken, schieten, hooghouden en dribbelen, alle voetbalvaardigheden van de Stadion Tijgers werden tot op detail getest. Alle deelnemers werkten zich allemaal stuk voor stuk in het zweet tijdens de voetbaltesten. Om die energie weer aan te vullen bracht de lunch in het supportershome uitkomst. Uiteraard stond er daarna weer voetbal, voetbal en nog eens voetbal op het programma.

Foto 1

Foto 2

Maar er was meer. Na een uur trainen in de middag stond er het befaamde spelletje bingo op het programma. De spanning was om te snijden. Zo bloedfanatiek als alle Stadion Tijgers op het veld waren, zo fanatiek waren zij ook tijdens de bingo. Dat was logisch, want er werden mooie FC Emmen prijzen verdeeld. Van een gesigneerde bal tot een FC Emmen mok. En van een FC Emmen sjaal tot een FC Emmen handdoek. De dag werd vervolgens afgesloten met een half uur partijspelen. Morgen staat dag 2 op het programma. Opnieuw wordt er een hele dag volop getraind in de JENS Vesting. U bent van harte welkom om de Stadion Tijgers te komen bewonderen!

Foto 3

Foto 4

Kent u iemand, of heeft u een zoon of dochter die helemaal gek is van voetbal maar zich nog niet heeft ingeschreven voor het FC Emmen Voetbalkamp? Deelnemen is nog mogelijk! Vanaf dinsdag 29 augustus tot en met 31 augustus organiseert FC Emmen namelijk een tweede FC Emmen Voetbalkamp. Inschrijven is nog mogelijk via de volgende link:https://fcemmen.nl/fc-emmen-voetbalkamp/

Uw zoon of dochter mag dit niet missen!