Terug naar overzicht Terug

Wie kunnen we een steuntje in de rug geven?


De coronatijd is voor iedereen vervelend, dat weten wij als geen ander. Maar sommige mensen worden harder getroffen dan anderen. Sommige mensen worden getroffen door corona, anderen zijn eenzaam of het zit simpelweg even allemaal tegen in het leven. En wij, FC Emmen, Naoberschap United en Supportersvereniging Rood-wit, zijn op zoek naar supporters die een steuntje in de rug kunnen gebruiken!

Wij willen in de decembermaand dit steuntje in de rug bieden. We zijn op zoek naar 100 supporters die echt een steuntje in de rug verdienen. Ken jij iemand die dit echt kan gebruiken? Geef diegene dan op en wie weet kunnen wij jouw opa of oma, vader of moeder of andere goede bekende dat nodige steuntje in de rug geven.

We zamelen geld in voor deze actie door de gedragen en gesigneerde wedstrijdshirts van FC Emmen – Ajax te veilen. Klik hier om mee te bieden!

Dus ken jij iemand die wij namens jou een steuntje in de rug kunnen bieden? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet zal FC Emmen namens jou iemand verrassen en ontzettend blij maken!

Met mekaor en veur mekaor! #HIERKOMIKWEG