Terug naar overzicht Terug

Help jij jezelf of een ander aan een baan of opleiding?


Ben jij of ken jij iemand van 16 tot en met 27 jaar die graag aan een baan of opleiding geholpen wordt? Doe dan mee met Scoren in Drenthe! Tijdens Scoren in Drenthe, het project dat een half jaar duurt, word je begeleid om een volgende stap in je carrière te zetten bij en met FC Emmen.


Samen met veertien andere jongeren en jongvolwassenen neem je deel aan Scoren in Drenthe. Je krijgt onder andere twee keer per week voetbaltraining bij FC Emmen, je neemt deel aan bijeenkomsten in een skybox met uitzicht op het hoofdveld en natuurlijk krijg je individuele loopbaanbegeleiding en coaching. Om het verhaal compleet te maken, verdien jij je eigen FC Emmen-kleding die je draagt tijdens het project.

Dus ben jij het zat om op de reservebank te zitten of om steeds gewisseld te worden? Dan hebben wij nu een plek in de basis voor jou. Scoren in Drenthe geeft een assist en jij scoort een leuke baan en/of toffe opleiding. We starten op 10 januari 2022, wacht daarom niet te lang en scoor die plek in de basis. Meer weten of aanmelden? Mail naar [email protected].

Dit project is voor jongeren en jongvolwassenen uit de gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, De Wolden, Hoogeveen en Midden-Drenthe. (Financiële) ondersteuning voor vervoer van en naar FC Emmen is bespreekbaar.