Harry Sinkgraven toch nog blij, Joop Gall niet

Harry Sinkgraven: ,,Het begin van ons was nog wel aardig maar na de 0-1 werd het wat rommeliger. We waren van plan om agressief te starten maar dat kwam niet helemaal uit de verf. In de laatste twintig minuten hebben we getracht meer druk te zetten door de ballen er maar in te pompen. Desondanks kregen we toch nog enkele kansen tegen maar Harm Zeinstyra redde ons. Dat het uiteindelijk in de 87e minuut nog 2-2 werd, is natuurlijk hartstikke mooi.”
BV Veendam trainer Joop Gall was teleurgestelde over het resultaat. ,,We hebben twee punten weggegooid. We hadden de groep voorbereid op een agressief FC Emmen maar dat viel reuze mee. De eerstre helft hebben wij grotendeels gecontroleerd terwijl FC Emmen onmachtig was. De tweede helft was levendiger waarin wij meer kansen kregen. Daar hebben we echter te weinig van geprofiteerd. Bij die twee tegengoals, die beiden uit corners ontstonden, verdedigenden wij niet medogenloos genoeg.”

Paul Matthijs en Ruud ter Heide in een verbaal duel verwikkeld.

BV Veendam juicht, de technische staf van Emmen niet.

Xander Houtkoop hard een kwaaie opponent in Angelo Cijntje (Foto’s Boudewijn Benting)