Harry Sinkgraven heeft genoten

De trainer-coach van FC Emmen had zijn elftal een zwakke eerste helft zien spelen. ,,We begonnen nog redelijk maar zakten na een minuut of twintig weg. We gaven de wedstrijd uit handen en toonden te weinig lef. Die strafschop kort na rust zat niet in de planning, ik moet ook nog zien of die wel terecht was, maar daarna hebben we heel volwassen gespeeld. Dat je uiteindelijk een 4-3 voorsprong in de laatste seconde nog uit handen geeft is natuurlijk wel zuur.”
FC Den Bosch collega Marc Brys stond aanvankelijk vrolijk aan de zijlijn. ,,Na 3-0 denk je toch de wedstrijd rustig te kunnen uitspelen. Maar het liep wel heel anders. Erg bitter om vervolgens 4-3 achter te komen maar gelukkig maakten we op de valreep nog gelijk.”

Rahinm Ouedraogo ruimt op met Paul Jans (21) in de buurt.