Goede start B-jeugd in bekercompetitie

Emmen B1 is de bekercompetitie gestart met een 3-0 overwinning op FC Zwolle. Bij rust leidden de Emmenaren reeds met 2-0.

In Zwolle werd het eerste kwartier aan het aftasten besteed maar daarna trokken de gasten uit Emmen de wedstrijd naar zich toe. Nadat een schot van Koen Otten was afgeweerd scoorde hij in de 20ste minuut wel uit een voorzet van Jurnel Rojer: 0-1. Vijf minuten later bracht Sander Guchelaar de stand op 0-2 nadat hij middels een steekpass van Harm Hindriks in scoringspositie was gebracht.

FC Zwolle B1 oefende na de pauze wat meer druk uit zonder evenwel tot redelijke kansen te komen. Emmen deed het wat dat betreft aanzienlijk beter want zowel Robin Bruinsma als Lascal Boer waren dichtbij een goal. In de 78ste minuut werd het dan toch nog 0-3 toen Joel de Almeida een solo goed afrondde: 0-3.

Emmen B1 ontvangt komende zaterdag eveneens voor de beker Twente/Heracles. Dit duel wordt in het stadion gespeeld en begint om 14.30 uur.