Terug naar overzicht Terug

FC Emmen zaterdag in Haren tegen FC Groningen


FC Emmen besluit het oefenprogramma aanstaande zaterdag met een duel tegen FC Groningen. De mogelijkheid bestaat echter dat er nog een wedstrijd aan het programma wordt toegevoegd. FC Groningen-FC Emmen wordt op sportpark De Koepel in Haren gespeeld, de thuishaven van de vv Haren.


Parkeren
Bezoekers van die met de auto komen, worden geadviseerd hun auto te parkeren rondom het Sportcentrum Scharlakenhof aan de Geertsemaweg in Haren. Bij het sportcentrum zijn twee grote parkeerterreinen die benut kunnen worden en tevens is het geen bezwaar als aan één zijde van de Geertsemaweg auto’s worden geparkeerd. Vanaf de Geertsemaweg kan men dan lopend via de Scharlakenlaan aan de zijde van de Dr. Ebelsweg het Sportpark de Koepel betreden.
Mocht het rondom de Scharlakenhof vol raken dan zal men de auto in de wijk moeten parkeren. Het parkeren zal zodanig plaats moeten vinden dat noodhulpdiensten te allen tijde kunnen passeren. Dringend verzoek is om de parkeerverboden aan de Onnerweg op te volgen. Parkeren op de Dr. Ebelsweg is verboden en gelieve niet op begraafplaats Harenerhof parkeren.