Business partners
Hoofd sponsor

Nieuws

( 4 juli 2019 )

FC Emmen wint ook van Rolder Boys

FC Emmen heeft ook haar derde oefenwedstrijd van dit seizoen met ruime cijfers gewonnen. Op het goedbezochte sportpark van Rolder Boys werd het 0-10 voor de bezoekers.

Net als tegen Nieuw Buinen kwam de ploeg van Dick Lukkien al vroeg op voorsprong. Aanvoerder Michael Chacon was behendig in het strafschopgebied en schoot laag de 0-1 binnen. Meteen daarna werd het ook 0-2, toen Ben Scholte het doelpunt gunde aan Alexander Bannink.

Daarna ging de Drentse storm liggen, al was Chacon na een half uur met een afstandsschot nog dichtbij de 0-3. Op slag van rust kreeg ook Wouter Marinus nog twee kansen en moest Dennis Telgenkamp aan de andere kant redding brengen.

Meer doelpunten na rust

Na rust pakten de Emmenaren het scoren weer op. Eerst verdiende Bannink een strafschop, die Marinus hard door het midden binnenschoot. Daarna schoot Chacon van randje zestien laag raak in de korte hoek: 0-4.

Lukkien wisselde zeven spelers en zag hoe zijn ploeg verder op zoek ging naar doelpunten. Freddy Quispel legde terug vanaf de linkerkant, waardoor Luciano Slagveer de vijfde Emmer treffer kon maken. Diezelfde Slagveer maakte even later ook de 0-6 met een halve omhaal.

Ook Marko Kolar zette zijn naam op het scoreformulier en wel met een zuivere hattrick. Eerst scoorde hij door een voorzet van Glenn Bijl af te ronden, daarna door een lage bal van Slagveer tot doelpunt te promoveren en even later door zijn directe tegenstander uit te kappen en met links hard in de kruising te mikken.

In de slotfase zorgde Quispel dat FC Emmen de dubbele cijfers haalde. Hij tikte van dichtbij de 0-10 binnen.

Vrijdag staat er weer een wedstrijd op het programma. De Emmenaren spelen dan in Coevorden tegen PEC Zwolle. De ticketverkoop voor de volgende oefenwedstrijden:

DatumWedstrijdLocatieTicketverkoop
zo 14 juli 14.30FC Emmen - Almere CityStadion De Oude MeerdijkGratis entree
di 16 juli 19.00FC Groningen - FC EmmenNijlanderstraat 34, Rolde
vv Rolder Boys
Via FC Groningen
di 23 juli 19.00Go Ahead Eagles - FC EmmenEverwijnstraat 35, Terwolde
SV Terwolde
Via Go Ahead Eagles
do 25 juli 19.00FC Emmen - OFI KretaStadion De Oude MeerdijkVanaf donderdag 18 juli 12.30 uur via www.fcemmen.nl/tickets

 

Rolder Boys – FC Emmen: 0-10
3. Chacon 0-1
6. Bannink 0-2
50. Marinus 0-3 (pen.)
52. Chacon 0-4
56. Slagveer 0-5
61. Slagveer 0-6
67. Kolar 0-7
77. Kolar 0-8
80. Kolar 0-9
85. Quispel 0-10

Opstelling FC Emmen: Telgenkamp; Roosken (54. Bijl), Camara Bos, Hiariej (54. Veendorp), Beste (54. Burnet); De Vos, Chacon (54. Ugrinic), Bannink (54. H. Bos), Slagveer; Marinus (54. Quispel), Scholte (54. Kolar)

Tom Hiariej

Tom Hiariej

Marko Kolar

Marko Kolar

Daniel Camara Bos

Daniel Camara Bos

Glenn Bijl

Glenn Bijl

Freddy Quispel

Freddy Quispel

Dennis Telgenkamp

Dennis Telgenkamp

Henk Bos

Henk Bos

De technische staf

De technische staf

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Reacties