Terug naar overzicht Terug

Welkom, Filip Ugrinic!


Filip Ugrinic draagt komend seizoen het rood-wit van FC Emmen. De talentvolle centrale middenvelder wordt voor één jaar gehuurd van FC Luzern, waarbij FC Emmen een optie tot koop heeft bedongen.


De Servische Zwitser is pas twintig jaar maar heeft al 52 officiële wedstrijden op het hoogste niveau van Zwitserland gespeeld voor FC Luzern, waar hij de gehele jeugdopleiding doorliep. Ook scoorde hij twee keer in tien wedstrijden als jeugdinternational van Zwitserland.

In de eerste twee oefenwedstrijden van dit seizoen (tegen Drents Verbond en Nieuw Buinen) maakte Filip een goede indruk en scoorde hij maar liefst vier doelpunten.

Filip: “Ik heb de Nederlandse competitie altijd interessant gevonden, dus ik ben blij dat ik me komend seizoen bij FC Emmen op het hoogste niveau kan laten zien. Het is een warme club en ik voel het vertrouwen van iedereen. Dat is lekker voetballen.”

Welkom, Filip!

Deze spelers van de eerste selectie liggen nu vast voor komend seizoen: Filip Ugrinic, Dennis Telgenkamp, Lorenzo Burnet, Ferhat Görgülü, Desevio Payne, Jan-Niklas Beste, Marko Kolar, Matthias Hamrol, Anco Jansen, Michael de Leeuw, Nick Bakker, Glenn Bijl, Michael Chacon, Alexander Bannink, Wouter Marinus, Jafar Arias, Keziah Veendorp en Robbert de Vos.

DSC07381 DSC07352 DSC07402